2013. január 2., szerda

Sziasztok!
Gondolkodtam és sok sok új dolgot készítettem a számotokra pld: Figyelem senki se legyen rossz mert Fekete Listára kerül DE aki meg jó nagyon jó! Az az arany listán láthatja a nevét...
Tudom sokan gondolkodtatok azon hogy aki írt levelet az írónak hol van a vissza igazolás? NOS elmondom sok levele érkezhet az írónak naponta ezért nem biztos hogy a leveleteket megnézte még de ha megnézi valószínűleg vissza ír és ha nem azt megírom. Vannak olyanok akik tűkön ülve várják már az újdonságokat hát tessék itt van egy!
A Code Lyoko Evolution filmet 2013- Január 4. én nagy valószínűleg elkezdik adni a mozikban!
A Code Lyoko Sneak Peak Játékok kaphatóak lettek a Savoya Parkban!
Code Lyoko Játékok nem sokára Honlapomon is megjelennek...
Na itt vannak a legfontosabb híreim a számotokra és aki szerint a Code Lyoko evolution rossz az nem gondolja jól mert nagyon jó megnéztem a Francia szinkronnal nem rossz ne ítélkezz előre! Nagyon izgalmas bár nem igazán lehet azt mondani , hogy a sorozatot követve csinálták de azért egész jó lett ;)
Nem sokára beköszön hozzánk Aelita egy kis Újdonsággal! Sok Mindenkinek hoz majd Újdonságokat akiknek meg nem annak régiségeket de jó dolgokat ne aggódjatok senki nem marad ki semmiből!
Code Lyoko Butikunk átmenetileg Offline mert sokan lehordták és ezért nagyon úgy gondolom nem nagyon hiszitek , hogy sikeresen meg nyílt hát így van 1 - 2 hétig nem üzemel a Lyoko Butik de lehet nézelődni mi tetszik :) Újabb újdonságok Várnak még rátok a Lyoko újság 2 - 3 héten belül elkészül sok sok új dolgot olvashattok és játszhattok! Saját kezűleg fogom megírni az újságot. Vicces Videókat találhattok 2013. Jan .3 Délutánjától a videókban! :D Csak Lyoko vicces videók XD JÓ SZÓRAKOZÁST!
 By:yumi Ishiyama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése