Karakterek

               Jeremie Belpois
Név:Jeremi Belpois
Az egyik főszereplő sokat ért a számító gépes kütyükhöz és egyéb dolgokhoz nem szűkölködik az észtől a sorozat elején még csak 12-éves (az ő szerelme Aelita)  ;)
Aelita Stones
Név:Aelita Stones
Aelita Főszereplő régen a Virtuális világ rabja volt bár nem sokáig mert mikor megismerkedett Jeremi-vel Odd-al Ulrich-al és Yumi-val a baráti mindent meg tettek ,hogy kihozzák Aelitát a virtuális világból (Lyoko harcos) a sorozat elején 11-éves (Az ő szerelme Jeremie)


Odd Della Robbia
Név:Odd Della Robbia
Odd Főszereplő vicces fiú a csapat mókamestere de van hogy a viccei inkább faviccek mint eredeti viccek Odd egy igazán színes egyéniség jól kijönnek vele a többiek bár többnyira nem kéne neki titkokat mondani :P (Lyoko Harcos) A Sorozat elején 13-éves (Ő mindig mással jár pedig az igazi szerelme Sam)Ulrich Stern
Név: Ulrich Stern
 Ulrich Főszereplő nagyon kedves és bátor fiú nem igazán van humor érzéke de ez nem gátolja mindig is szerelmes volt Yumi-ba de semmi mersze nem volt bevallani neki mikor meg be akarja mindig vallani közbe jön valami :(  (Lyoko Harcos)
 A Sorozat elején 14-éves (Yumi-ba szerelmes)Yumi Ishiyama
Név:Yumi Ishiyama
Yumi Főszereplő kedves lány bátor és nem finyás mint Sisi vagy némely lány a suliban a sorozatban sokat gondolkodik azon hogy kivel járjon William-al vagy Ulrich-al de csak azért kezd el William-al járni hogy megvédje Ulrich-ot (késöbb ki is derül hogy jó volt az ötlet mert William-ot végleg meg szállta X.A.N.A) (Lyoko Harcos)
A sorozat elején 14-éves (vagy 15) (Az ő szerelme Ulrich)William Dunbar
Név:William Dunbar
William a 2. évadtól jön a sorozatba nem igazán főszereplő de lessz lyokon illetve volt lyoko - n sokan feltették a kérdést neki , hogy nem zavarja Ulrich? De igen ... De nem zavartatja magát folytatja amit elkezdett. (Lyoko Harcos)
A Sorozat elején 14 - éves (az ő szerelme Yumi)
Hiroki Ishiyama
Név: Hiroki Ishiyama
Hiroki már az első évadban is megjelenik ha megfigyelitek kis rélszletekben mindig ott van ő Yumi öccse jelegzetes az öccse hiszen mindig valamit elszúr vagy rosszat tesz ellopja Yumi - naplóját mesél Millynek és Tamijának pár kis titokról é ilyenek.
A Sorozat elején 11. éves (Az ő szerelme Milly)
Tamiya Diop
Név: Tamiya Diop
Tamiya ritkán nagyon ritkán megjelent az első évadban is de késöbb a 2. évadtól kezdve egyre többet volt benne a sorozatban mint kis kotnyeles újság író Milly a legjobb barátnője.
A Sorozat elején 12. éves (Az ő szerelme Ulrich)


Milly Solovieff
Név: Milly Solovieff
Milly az első évadban már volt benne a soriban és ahogy Tamiya is a másodiktól kotnyeleskedik az újsággal :) neki a legjobb barája Tamiya elválaszthatatlanok.
A sorozat elején 12. éves (Az ő szerelme Ulrich)

Nicholas Poliakoff
Név: Nicholas Poliakoff
Nicholas sokszor elő dugja ocsmány képét Sisi csapatával eggyütt csodás megjelenésük csak rosszat jelenthet.
A Sorozat elején 14. éves ( nincs szerelme )


Herb Pichon
Név: Herb Pichon
Herb egy Sisi mániás szemüveges okos tóni aki nem bírja felfogni , hogy nem indig Sisi parancsait kell követni ahoz , hogy elérjen valamit bárkinél is éppen 2 lány közt vavilál bár furcsállni fogjátok de figyeljetek.
A Sorozat elején 14. éves ( Sisi és Yumi közt vacilál)

Elisabeth Delmas
Név: Elisabeth Delmas (Sisi)
Sisi egy finnyás önelégült pláza cica aki mindenkit lehor minden körülmények közt semmi nem jó
 neki soha és semmilyen körülmények közt azt hiszi , hogy ő a sztár csak azért mert az igazgató lánya pedig csak egy beképzelt pláza cica.
A sorozat elején 14. éves ( az ő szerelme Ulrich)

Samantha Knight
Név: Samantha Knight
Sam egy vagány amerikai csaj akit nem köt le az a tény , hogy lopni bűn. A Dj- s kedés a mindene nagyobb korában szeretne Dj vagy gördeszkás Sztár lenni a Gördeszkában nem piskóta nem érdeklik az ellenfelek csak a győzelemre törekszik.
A Sorozat elején 14. éves ( Az ő szerelme Odd)
1 megjegyzés: